woensdag 7 mei 2014

Tweeduizend

Waddenpost is de grens van tweeduizend posts gepasseerd. Het is voor zo'n korte tijd dat de website online is natuurlijk een enorm aantal, maar het is tegelijkertijd nog maar een fractie van wat het moet worden. We kijken uit naar het moment dat de website in het Duits, Deens en Engels losgaat. En dat zal geen jaar meer duren.
In de tussentijd groeit het aantal Waddenposters en ook de diversiteit aan posts. Verhalen, gedichten, losse foto's, foto-series, filmpjes, evenementen in de agenda en ontboezemingen en eilandervaringen. Je blijft klikken en steeds maar weer leuke artikelen lezen en interessante weetjes opsteken.

Waddenpost gaat ook meedoen met het eerste Waddengoudfestival. Dat speelt zich af op 18 mei 2014 in Den Andel, aan de Kruisweg nummer 6. Collega-Waddengoud-bedrijven presenteren daar hun specialiteit en Waddenpost gaat er het waddenplatform laten zien en Waddenposters werven. Onder het mom van 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' zoekt Waddenpost altijd naar nieuwe posters.

Ook zal Waddenpost daar de liedtekst- en gedichtenwedstrijd presenteren ter ere van de vijfde verjaardag van het Werelderfgoed Waddenzee. De wedstrijd staat al aangekondigd op de website zelf en nodigt dichters uit een gedicht of liedtekst te schrijven, waarin het werelderfgoed wordt bezongen. Er kan ook nog een leuke prijs worden gewonnen, namelijk een weekend verblijf nabij het Werelderfgoed Waddenzee, in een vakantiehuisje op Ameland. Kom naar Den Andel en we vertellen je er alles over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten