maandag 14 april 2014

Ochtendgloren

Over het ontstaan en de ontwikkeling van Waddenpost - 26-2-2014
Waddenpost nadert de 1500 publicaties. De toon is gezet, het Waddengoud glimt en de artikelen, foto's en filmpjes stromen binnen.
Maar we zijn nog niet waar we willen zijn. De nadruk van de publicaties ligt nog wat veel op Friesland en de Nederlandse Waddeneilanden, terwijl Groningen een prachtige waddenkuststreek heeft en de Duitse eilanden zeer de moeite waard zijn om over te schrijven. De Deense eilanden en de Deense kuststreek verdienen het ook om uitgebreid voor het voetlicht te komen. Om tot een divers aanbod aan verhalen, artikelen en beeldmateriaal te komen is het belangrijk dat er veel verschillende mensen bijdragen. Ieder heeft zijn eigen interessegebeied en elke Waddenposter brengt zijn eigen invalshoek mee. En dat is wat Waddenpost zo anders maakt dan andere waddenwebsites en dat is precies wat Waddenpost zo waardevol maakt. 
Waddenpost houdt regelmatig een actie of schrijft een prijsvraag uit waarbij leuke prijzen zijn te winnen door de mensen die bijdragen, de Waddenposters.
Al vier keer is er een prijs uitgegaan en WP is nu aan de vijfde actie toe. In het middenmenu staat de titel Waddenpost-Actie en als je daar op klikt zie je de acties die geweest zijn, de winnaars en de lopende actie.
WP-Actie 5 is weer een leuke.
Er is een weekendverblijf in een leuk appartement op Ameland te verdienen.
De meest actieve Waddenposter mag alleen, met haar vriendin, met zijn man of met een stel vrienden een weekend verblijven in het vakantieverblijf Suudooster op Ameland. Dat is een leuk appartement in hartje Hollum, helemaal privé en toch middenin het dorp. Een appartement met een heerlijke tuin, fijne boxspringbedden en de warme bakker om de hoek. Je ruikt bij het ochtendgloren het verse brood al.
Wie wil zo'n weekendje nu niet winnen? Klim in de pen, pak je fototoestel en stel je filmpjes samen en publiceer. Er is nog genoeg tijd, want de actie loopt tot eind maart 2014.
Van harte uitgenodigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten