maandag 14 april 2014

Honderd

Over het ontstaan en de ontwikkeling van Waddenpost 12-2-2014
Vandaag, 11 februari 2014 begroet Waddenpost haar honderdste Waddenposter. Welkom, meer dan welkom. Al die Waddenposters dragen bij aan het platform door er op te publiceren en hun publicatie te delen. Op die manier verbreiden de posts over de wadden, op die manier wordt het waddengebied onder de aandacht gebracht op wel heel verschillende manieren. Met foto's, met gedichten, met verhalen, met nieuwsberichten en aankondigingen. Met analyses en ervaringen. Nergens anders is er zo'n diversiteit te vinden aan berichtgeving over het gebied waar we graag verblijven, waar we van harte wonen, dat we graag bezoeken en waar we met z'n allen als waddenliefhebbers zo gek op zijn.
Waddenpost is met deze honderdste Waddenposter voorbij aan de start, maar staat nog steeds aan het begin van wat een gewaardeerd platform over de wadden moet worden.
Aarzel niet langer en meld je ook aan en draag ook bij. 
Bijna alle Waddenposters moeten even wennen aan de achterkant van de website, aan de zijde waar je de berichten en foto's invoert, de zijde waar je toegang toe krijgt als je je geregistreerd hebt. Er zijn enkele velden in te vullen en vergeet je er een dan krijg je een melding. Zonder dat alle velden zijn ingevuld wordt de post niet geaccepteerd. Het is even wennen en het is soms even doorbijten, maar wie het een paar keer heeft geprobeerd merkt dat het eigenlijk super simpel is. Het handboek onder DOE MEE vertelt er alles over en anders is er nog de interne berichten service.
Waddenpost staat nu voor een volgende doel: duizend Waddenposters en 10.000 posts. Het zijn maar getallen, maar met een platform als deze wordt het alleen maar interessanter en leuker wanneer er veel wordt gepost. Over alle terreinen, over alle eilanden en over elk interessegebied. We zien er elke keer weer naar uit. Pak de laptop, ga voor de PC zitten en registreer. Weet je meer dan welkom in de commnunity van Waddenposters, 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten